the color lab | Un joc sorprenent
51169
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51169,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

El joc de l’Art

El propòsit principal dels tallers és gaudir i passar una molt bona estona, mentres experimentem i vivenciem conceptes i temes que en un principi semblen abstractes, fent-los tangibles i palpables mitjançant dinàmiques sensorials, creatives i artístiques.

Molts conceptes artístics també pertanyen a camps com la física, la música, la química, les matemàtiques, la literatura, la tecnologia i molts altres. Però no per això serà menys divertit. Tot al contrari; aquests conceptes són eines valuoses i els recursos per crear i recrear emocions. I també una oportunitat per redescobrir aquests mateixos camps des d’un punt de vista nou, divertit i molt proper, a través del joc i l’experimentació.

Els tallers giren entorn a diverses àrees temàtiques i són renovats i evolucionats constantment.

Totes les sessions estan dissenyades per dos apassionats de la recerca creativa; Jero, llicenciat en Belles Arts, es preocupa de les experiències per tal que siguin el més artístiques i màgiques possible, i Judith, de l’ensenyament i la psicopedagogia, qui assegura que els tallers representaran un empoderament real per als participants. L’equip The-Color-Lab es complementa amb l’aportació d’especialistes de diferents àrees complementàries d’acord amb els eixos de cada taller o projecte..